omega 3
omega3-peste

Omega 3 – ulei de peşte, ulei de cătină şi vitamina E – 50 capsule gelatinoase

108,00 lei

produse bioSprijină sănătatea sistemului cardiovascular și fortifică sistemul imunitar

produse bioScade nivelul colesterolului ”rău” (LDL) și al trigliceridelor, crește nivelul colesterolului ”bun” (HDL)

produse bioConține DHA, necesar producerii de serotonină și dopamină (hormonii fericirii)

produse bio Sprijină buna funcţionare a sistemului digestiv

Stoc epuizat

Descriere produs

TIENS Omega 3 este un supliment alimentar de înaltă calitate, a cărui formulă exclusivă şi bine echilibrată combină beneficiile nutritive ale uleiului de peşte, uleiului de cătină şi ale vitaminei E. Această compoziţie echilibrată asigură o absorbţie uşoară şi are multiple beneficii asupra stării generale de bine. Peştele este un aliment extrem de valoros, de neînlocuit într-o dietă echilibrată. Grăsimea peştilor care trăiesc în apele reci şi adânci ale oceanelor arctice, precum codul, conţine o cantitate semnificativă de acizi graşi esenţiali, numiţi acizi Omega 3.

omega 3

Mod de administrare Omega 3:

Pentru adulţi şi copii peste 14 ani: administrare orală, 3 capsule gelatinoase pe zi, câte una la fiecare masă principală.

Durata curei: 30 zile. Se recomanda 2 cure pe an. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Contine carotenoizi.

Contraindicat in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in infectii gastrointestinale acute sau litiaza biliara.

Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat, ferit de razele soarelui, la temperaturi sub 20 C. A se pastra la frigider dupa desigilare.

Data expirarii: 24 luni de la data fabricaţiei. Data fabricatiei: imprimata pe cutie (an/luna/zi).
Standardul de fabricatie: 9281-010-71892692-09

Recomandări Omega 3:
Copii și adolescenți, pentru asigurarea necesarului de nutrienți esențiali dezvoltării
– Afecțiuni ale sistemului cardiovascular, hipertensiune arterială
– Afecțiuni oculare degenerative
– Tulburări psiho-emoționale
– Afecțiuni reumatoide
– Afecțiuni cutanate (eczeme, mătreață, piele uscată, descuamare)

Beneficii Omega 3:

– Sprijină sănătatea sistemului cardiovascular și fortifică sistemul imunitar
– Scade nivelul colesterolului ”rău” (LDL) și al trigliceridelor, crește nivelul colesterolului ”bun” (HDL)
– Scade presiunea sangvină, în special la pacienţii cu hipertensiune arterială netratată
– Susţine buna funcţionare a creierului şi a sistemului nervos, stimulează activitatea intelectuală
– Menține acuitatea vizuală, previne apariţia degenerescenţei maculare şi retiniene
– Conține DHA, necesar producerii de serotonină și dopamină (hormonii fericirii)
– Încetinește evoluția bolilor degenerative geriatrice, precum Alzhaimer și demență senilă
– Proprietăţi antiinflamatorii și antireumatoide
– Previne apariția ridurilor, menține elasticitatea și suplețea pielii, combate efectele negative ale radiațiilor ultraviolete
– Reglează balanța calciu-fosfor, participă la sinteza țesutului osos
– Sprijină buna funcţionare a sistemului digestiv
– Participă la schimbul de nutrienți la nivel celular, protejează membrana celulară
omega3-prospect

omega 3

Consumul acizilor graşi Omega-3 are nenumărate beneficii, iar influenţa lor pozitivă asupra organismului este multidimensională. Au fost efectuate cercetări care au arătat influenţa celor două ingrediente active ale Omega-3, EPA (acidul eicosapentaenoic) şi DHA (acidul docosahexaenoic), asupra organismului uman, precum şi legătura dintre deficitul acestora şi apariţia unor afecţiuni cardiovasculare, emoţionale, hormonale, metabolice, imunitare sau dermatologice. EPA este necesar pentru transmiterea informaţiilor între fibrele nervoase. DHA reduce nivelul seric al trigliceridelor și colesterolului, prevenind apariția agregărilor plachetare, în timp ce prezenţa sa într-o cantitate insuficientă scade nivelul de serotonină din creier şi poate duce la apariţia unor boli mintale sau a unor afecţiuni ale sistemului nervos. Conform cercetărilor publicate de Asociaţia Americană pentru Psihiatrie, descoperirile pun în evidenţă legătura dintre un nivel scăzut de Omega-3 şi dificultăţile de procesare a informaţiei la persoanele care suferă de schizofrenie, tulburare bipolară obsesiv-compulsivă, ADHD, boala Huntington sau alte afecţiuni ale sistemului nervos. Există, de asemenea, suficiente studii care sugerează că un consum semnificativ de DHA încetineşte depunerea de amiloid în creier, manifestare specifică în Alzheimer.
Uleiul de peşte conţine vitaminele liposolubile A şi D, extrem de valoroase pentru organism. Se cunoaşte faptul că acizii graşi au efecte antiinflamatorii, antiaterosclerotice şi antitrombotice asupra vaselor de sânge şi pot contribui la menţinerea sau îmbunătăţirea fluxului sanguin la nivelul ochiului.

 

EPA ajută la prevenirea ridurilor şi poate întârzia procesul de îmbătrânire cutanată. S-a demonstrat că limitează distrugerile provocate la nivelul pielii de supraexpunerea la soare şi ajută la combaterea efectelor negative ale radiaţiilor ultraviolete, potențial cauzatoare de cancer cutanat.

 

Cătina creşte în special în Europa şi Asia, fiind mult mai veche decât arborele de Ginkgo, cu o istorie de peste 200 de milioane de ani. Fructul arbustului de cătină este bogat în nutrienţi a căror combinaţie potențează sinergic proprietăţile curative. Conţine cantităţi importante de antioxidanţi precum vitaminele C şi E, flavonoide şi carotenoide. Uleiul din fructele de cătină este bogat în acizi graşi, precum acidul α-linoleic şi acidul palmitoleic, ce se regăsesc doar în cantităţi foarte reduse în alte plante. Cătina întărește sistemul imunitar şi ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular. Are proprietăţi antiinflamatorii și sprijină funcţia digestivă. De asemenea, conţine substanţe bioactive şi proteine care joacă un rol important în procesele de vindecare şi întinerire, favorizând sănătatea pielii şi a părului. Acidul α-linoleic reduce nivelul colesterolului total și al colesterolului „rău“ (LDL) spre deosebire de acizii grași mono-nesaturați și de cei saturați.

 

Vitamina E este reprezentată de izomerii tocoferolului și tocotrienolului, ce au capacitatea de a reacționa cu radicalii liberi din membranele celulare și alte medii lipidice pentru neutralizarea acestor radicali, împiedicând astfel oxidarea acizilor grași polinesaturați. Deficitul de vitamină E are drept consecință apariția stresului oxidativ. S-a constatat că aportul alimentar de vitamină E este invers proporțional cu riscul de deces de cauze cardiace, prin inhibarea modificării oxidative a colesterolului din lipoproteinele cu densitate mică (LDL sau colesterolul „rău“). Studii epidemiologice au evidențiat o relație inversă între consumul de acid α-linolenic și boala coronariană sau boala aterosclerotică a carotidei. Acest acid gras întârzie procesul aterosclerotic printr-o activitate antiinflamatoare și stabilizează placa vulnerabilă. Cercetările de laborator au arătat că acidul linolenic, ca și alți acizi grași, are efecte antitrombotice, antiaritmice și de îmbunătățire a sensibilității la insulină. Date epidemiologice au evidențiat o relație inversă între consumul de acid linoleic și mortalitatea cardiovasculară, demonstrând un efect cardioprotector substanțial al acestui acid gras.
TIENS Omega 3 este singurul produs de pe piaţă realizat pe baza acestei combinaţii exclusive, uşor absorbabil şi recomandat pentru a-i furniza corpului un număr important de nutrienţi necesari pentru buna sa funcţionare.

 

Atentie!

La acest produs pretul poate avea mici variatii in functie de cursul dolarului.

Livrarea este gratuita la o valoare cumulata de peste 100 de dolari.

Sub pragul de 100 de dolari costul livrarii este de 15 lei.

Povesteste-ne experienta ta cu acest produs lasandu-ne un comentariu sau o recenzie.

Parerea ta ne ajuta atat pe noi (ne vom putea imbunatati serviciile) cat si pe viitorii vizitatori.

Da share la articol daca ti-a fost de folos si nu uita sa vizitezi pagina cu cadouri (click aici).