[google-translator]

Anthony Robbins: Nu trebuie sa-ti fie frica de microbi. Intr-un mediu sanatos ei…

  1. Functionarea corpului uman

Nu trebuie sa-ti fie frica de microbi. Nu trebuie sa te sperii ca de anul nou sau de sarbatorile pascale un microb iti va strica sarbatorile. Intai trebuie sa intelegi cum iti poluezi mediul in care traiesti, si ma refer la mediul apropiat tie, mediul din corpul tau. Exemplul cel mai potrivit este momentul cand vin sarbatorile. Si vei afla imediat de ce aleg acest moment.

Dezechilibrul de sarbatori nu vine doar din faptul ca se consuma excesiv mancare ci si din stresul pe care ni-l cream in interiorul nostru. Stiinta a inceput sa explice exact ce se petrece cu corpul nostru si pentru a intelege stiinta trebuie sa intelegem mai intai ca avem un corp unic, un sistem care lucreaza in mare cu curenti electrici si magnetism in acelasi timp.

produsebiomag-produse-bio-mediu-acid-alcalin-detoxifiere-graviola-turmeric-zeolit

Anthony Robbins

Electromagnetismul ne guverneaza. Toti nervii din corpul nostru transmit semnale electrice, pulsuri de electricitate. Toate celulele, toate organele din corpul nostru cand sunt sanatoase, sunt energizate. Ca sa fie energizate organele noastre trebuie sa fie incarcate electric.

Este posibila aceasta incarcare electrica printr-un echilibru delicat in bio-chimia corpului uman. Chimia determina mediul posibil pentru aparitia incarcaturii energetice. Orice va strica acest echilibru energetic va influenta celulele, organele, viata.

Prin urmare, daca toate aceste organe din corpul nostru au aceasta nevoie de a transmite semnale electrice trebuie sa stim sa le protejam.

Mediul acid din corpul nostru perturba functionarea celuleleor de a transmite aceste impulsuri electrice. Avem un stil de viata alert, stresant si toate acestea duc la crearea de acid in corpurile noastre.

Primele care creeaza aciditate in corp sunt emotiile: furia, resemnarea, frica, frustratrea etc.

  1. Echilibrul Ph-ului din sange

Pentru a mentine aceasta comunicare electrica puternica si energetica intre celule corpului nostru trebuie sa existe un mediu cu o valoare specifica a Ph-ului. Acest mediu, al Ph-ului, este la fel de important ca si mentinerea temperaturii corpului. Daca temperatura corpului scade mult sub 37 grade celsius incep sa apara problemele. La fel este si cu mediul acid-alcalin din corp. Pe o scara de la 1 la 14, 1 inseamna acid pur cu care poti ingauri otelul, si 14 alcalinitate pura.

La mijloc este cifra 7, echilibrul intre cele 2. Corpul nostru trebuie sa fie la 7,36. In zona stomacului aciditatea exista din abundenta pentru a ajuta digestia, dar vorbim aici de echilibrul mediului alcalin-acid din sange. Sangelele este fluviul vietii, el duce oxigenul peste tot in corpul nostru.

Este atat de important acest echilibru din sange incat daca acest Ph scade cu 1..,2… puncte sub 7, mori pe loc. Un exemplu vizual ar fi atunci cand te musca un sarpe extrem de veninos. Daca in 30 de minute nu ai antidot, vei muri. De ce? Pentru ca nu se poate reface acest echilibru al Ph-ului din sange atat de rapid. Daca veninul ar actiona o luna, poate ai putea sa scapi fara sa mergi la spital sau fara antidot.

Atunci cand ne este frig corpul incepe sa tremure pentru a reinstala caldura in organism. In acest fel corpul ne transmite sa gasim rapid o solutie de a ne incalzi. La fel se intampla si in cazul scaderii Ph-ului din sange. Atunci cand introduci aciditate in sange, organele principale lucreaza cat mai rapid sa echilibreze acest Ph din sange.

Cum te simti atunci cand esti suparat si trist? Rau, corect!

Si pe interior celulele tale se simt la fel. Si in acel moment se creeaza acid in corp. Am mai zis, emotiile sunt primele care creeaza aciditate in corp. Aceleasi emotii, daca le folosesti in avantajul tau, pot face minuni. Au existat cazuri cu oameni care s-au insanatosit uitandu-se la filme de comedie.

Ei au instalat in corpul lor o stare de bucurie, de energie, de fericire. Atunci celulele se intorc la viata si rezolva sarcini care duc spre vindecarea completa a corpului. Emotiile pozitive ajuta sistemul imunitar sa functioneze la capacitate maxima, cele negative opresc sistemul imunitar. Si de aici apar si bolile.

Este evident ca fara un sistem imunitar corpul se imbolnaveste. Un stil de viata foarte rigid te duce mereu intr-o stare tensionata care slabeste comunicarea electrica dintre celule si implicit la un mediu cat mai acid in corp.

Celulele rosii cara oxigenul la toate organele din corp. Ca sa functioneze au o anumita bio-chimie cu incarcare electrica negativa la exterior.

Motivul pentru care sunt incarcate negativ la exterior este pentru a le impiedica sa se uneasca. Daca s-ar uni atunci nu ar mai curge la fel de usor prin venele si organele noastre, astfel vor duce mai putin oxigen la organele din corp.

In interiorul celulei rosii incarcarea electrica este pozitiva. Cu un stil de viata neadecvat (stres, emotii negative, in mod repetat) acesta incarcare electrica pozitiva scade foarte mult si atunci aceste celule incep sa se deformeze, sa se uneasca, fapt care duce la oxigenarea redusa a organelor.

Si de aici, in avalansa, restul de probleme: (oxigen mai putin pentru organe – duce la imbolnavirea organelor respective). Daca mediul acid din corp sta pentru o perioada indelungata, aceste celule rosii mor transformandu-se si ele tot in acid. In acest stadiu boala se instaleaza foarte rapid pentru ca a pare un efect compus.

Descarca CADOUL cu toate cele 4 principii oferite de Anthony Robbin in conferinta internationala ” Get the edge”

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal