[google-translator]

Ce inseamna CANCER, mecanismul lui de functionare si legatura cu dieta zilnica – dr. Calin Marginean

CANCER – Sa fie chiar atat de necrutator cu vietile oamenilor?

Practic, pe parcursul unei zile si in corpul meu si al dumneavoastra se pot forma cel putin 1000 de celule canceroase. Sunt studii care spun ca se pot forma chiar 10.000. Insa datorita unui sistem extrem de bine pus la punct, un anumit tip de globule albe (limfocite T killer), cum a vazut celula canceroasa cum o manaca. Si astfel corpurile noastre pot trece prin viata fara a avea cancer.

Insa, daca apare o deprimare a corpului dar nu de azi pe maine si nici pe saptamana viitoare, un stres puternic pe o perioada de cateva luni, o alimentatie catastrofala, apararea corpului scade, printre care si aceste limfocite T killer. Si in acest moment celulele canceroase incep sa se dezvolte nestingherite. Insa ele sunt foarte destepte si zic urmatorul lucru.

cancer-graviola-turmeric-killer-t-cell

CANCER – mecanismul lui de functionare si legatura cu dieta zilnica – dr. Calin Marginean

Bai, noi ne dezvoltam dar… daca alea se trezesc (n.r. limfocite T killer) ne mananca. Si atunci hai sa facem ceva ca in cazul in care se trezesc ele sa nu ne mai manace. Si atunci se invelesc intr-o mantie de fibrina si suplimentar elibereaza in circulatia sagelui niste substante, ca limfocitele T killer sa nu le mai vada si sa treaca pe langa ele.

Si atunci tumora canceroasa incepe sa creasca. Primul baraj ganglionar, al 2-lea, al 3-lea. Doar tumora de 3 cm inseamna cancer stadiu I. In momentul in care aprinzi ganglioni din jur inseamna stadiul 2. In momentul in care aprinzi ganglionii la distanta inseamna stadiul 3. In metastaza este stadiul 4.

Ca sa fie vizibila tumora trebuie sa aiba cel putin 1 mm si atunci are deja milioane de celule canceroase.

Aceste celule vor creste, rasunetul lor asupra organismului va fi cu atat mai grav cu cat forma de cancer este mai agresiva. Ulterior tumora isi va trage vase de sange, se va alimenta doar pe ea, in dauna intregului organism.

Un vegetarian total poate sa manance cu 15% caloric mai mult pentru ca nu se ingrasa, el are un tesut gras brun, si are cu 40% mai putina vitamina K, deci nici nu va face cheaguri (infarct).

Iar vegetarianul total nu face cancer. Cititi studiul CHINA si de fapt acesta carte nu trebuie citita ci mancata. Este cel mai mare studiu facut pe 2 milioane de persoane si pe o perioada de 20 de ani.

Ce spune acest studiu. Daca o celula procancerigena ajunge in sange corpul vrea sa o prajeasca cu antioxidanti. Daca nu reuseste deschide pori prin membranele celulare, acea substanta ajuge in nucleu, altereaza diviziunea normala si o trimite in cancer. Asa ceva se intampla la o persoana nevegetarian total.

La un vegetarian: Intra substanta procangerigena, nu ai ce ii face, ea poate veni din orice parte, mediu, alimentatie gresita. Dupa ce a intrat va incerca prajirea cu antioxidanti. 99% din cazuri reuseste distrugerea. In cazul de 1% se va face baraj de membrana si o va lua frumos si o va duce la ficat, o conjuga cu acidul glucuronic, ii da o forma solubila, o trimite in rinichi, fiind solubila o va elimina prin urina.

Va oferim in link-ul de mai jos 7 produse cu rezultate incredibile in lupta cu CANCERUL. Pentru a contracara rapid efectele unui stil de viata nociv (stres si un regim alimentar procancerigen) dati click pe link.

Citeste si: Poți trata orice afecțiune cu sucurile BIO 100% concentrate

Daca ai inteles acest articol ti-ai salvat singur viata!

BONUS

“6 OBICEIURI CULINARE DĂUNĂTOARE SĂNĂTĂȚII” – Dr. Călin Mărginean

Iti ofer gratuit un E-BOOK în valore de 57 de lei. Ca sa il descarci, apasa pe unul din butoanele de share de mai jos si primesti acces imediat la CADOU.

[sociallocker id=”3098″]Apasa aici sa porneasca download-ulpoza social locker obiceriuri[/sociallocker]

Ovidiu Bojor recomanda GRAVIOLA impotriva tumorilor. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România.

ovidiu_bojor_graviola_tratament_pentru_cancer_anticancer

Ovidiu Bojor recomanda GRAVIOLA impotriva tumorilor.

Academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

Vezi cadoul de mai jos si pagina cu cadouri de aici.

Daca ti-a placut ce ai aflat/vazut da share la articol.

Raspandeste „sanatate” in jurul tau:).

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal