[google-translator]

De ce să consumăm Suc NONI Tahiti 100% organic concentrat?

 Suc NONI Tahiti 100% organic concentrat 

207,90 leiCitește mai mult

Comanda acum la 0765030108, 0720025258.

100% suc de NONI pur vs. NONI punch (amestec)

Exista diferite sucuri NONI pe piata. Din pacate, nu toate sucurile NONI au aceeaşi calitate si origine. Prin urmare, este important sa puneti întrebari şi sa cititi cu atentie etichetele. Majoritatea produselor NONI sunt realizate din concentrat sau din pasta, ceea ce înseamna ca ele sunt reconstituite. Procesul de productie este mai tehnic, dar mai ieftin deoarece principalele ingrediente adaugate sunt apa, sucuri de fructe sau arome ieftine. Acelaşi lucru se întâmpla cu o multime de sucuri de fructe: o multime dintre ele sunt reconstituite din concentrat, doar câteva sunt sucuri 100% pure şi puteti simti atunci cand gustati.

Sucul nostru ( Pret Noni Juice Tahiti 100% organic ) este 100% suc presat direct prin procesul de depunere/sedimentare, fara utilizarea tehnologiilor, care pot reduce efectul natural si benefic organismului: 100% suc proaspat presat pur şi fara aditivi.

Sucul NONI 100% pur are o culoare maro închis cu ungust specific, care nu este dulce.

Certificat de Origine – Certisys BE-BIO-01

Citeste si: Suc NONI Tahiti 100% organic – BENEFICII, TRATAMENTE

Iată câteva motive pentru care acest produs merită consumat:

1. Este singurul și unicul produs noni original de pe piaţă, având un excelent raport pret/calitate. Pe piață există mai multe tipuri de concentrații si de aici apar si diferețele de prețuri. Fiți atenți la concentrația fructului din sucul de noni. Dacă prețul este foarte mic atunci este un amestec de mai multe fructe.

2. În compoziția acestui produs au fost identificate peste 150 de substanţe bioactive naturale, printre care și irirdoidele, ale căror efecte benefice au fost demonstrate de știința modernă.

3. Este un produs natural în proporție de 100% , nu conţine adaos de zahăr, nici conservanţi, îndulcitori artificiali sau aditivi.

4. Are efecte deosebit de benefice asupra sănătăţii. Studiile clinice au demonstrat acest lucru. Acest produs a fost studiat de oameni de ştiinţă din întreaga lume. Antica tradiţie şi cercetările moderne depun mărturie de puterea vindecătoare a acestui produs.

5. Nu este fabricat din pulberi uscate. Este fabricat din pulpa de fructe noni printr-o tehnologie unică, ce permite conservarea tuturor nutrienţilor şi a substanţelor bioactive. Fructul noni folosit la fabricarea produsului provine dintr-un mediu natural, sălbatic, ideal, fertil, bogat, fără poluare.

6. Fructul noni (Morinda citrifolia) din care este preparat acest produs este cunoscut de peste 2000 de ani pentru efectele sale extraordinare asupra sănătăţii. În unele documente istorice ayurvedice, fructul noni a fost numit “Ashyuka”, care inseamna “viaţă lungă”.

7. Întăreşte sistemul imunitar, ajutând la creşterea imunităţii (capacitatea de apărare a organismului împotriva infecţiilor şi a tumorilor).

8. Asigură multă energie (fiind foarte util pentru persoanele obosite, fără vlagă, cu randament scăzut). Polinezienii îl folosesc de mai multe secole ca sursă de vitalitate.

9. Conţine antioxidanti naturali puternici ce anihilează radicalii liberi din corp, îmbunătăţind starea de sănătate. (Radicalii liberi sunt substanţe ce cauzează multe afecţiuni şi dezechilibre în organism).

10. Milioane de oameni consumă acest produs pentru efectele sale benefice, printre care şi mulţi sportivi de talie internaţională.

11. Ajută la creşterea performanţelor fizice şi intelectuale.

12. Ambalajul produsului este sticla de sticlă, păstrându-se astfel intacte calităţile sale pure.

13. Este un foarte bun adaptogen (fiind foarte util persoanelor stresate).

14. Mii de oameni relatează despre rezultatele uimitoare ale acestui produs. Merită din plin încercat!

15. Joacă un rol foarte important (pe lângă sport şi o alimentaţie corectă) în formarea unui stil de viaţă sănătos.

16. Calitatea acestui produs este net superioară. Este un supliment nutritiv de excepţie, un mod ideal pentru a începe ziua, o adevarată investiţie în sănătate.

Citeste si: Super Calciu Nutritiv pentru Copii – Tiens (TIANSHI)

Cordyceps – Tiens (TIANSHI)

Fructul noni contine un complex de substante active (proxeronina, xeronina, scopoletina, damnacantal, antrachinona), aminoacizi, minerale si vitamine.

Xeronina devine un mare aliat impotriva stresului si a oboselii. Sportivii fructifica efectele sale benefice pentru a avea un randament major intr-un mod complet natural.

Xeronina intervine in restructurarea celulelor lezate din sistemul circulator.

suc_noni

Suc NONI Tahiti 100% organic

Scopoletina are un dublu rol: de reglare a coagularii sangelui si de relaxare a muschilor. Stimuleaza activitatea hipofizei, optimizand nivelul serotoninei si al nivelul melatoninei.

Este responsabila de producerea de oxid de azot, astfel incat este un bun antispastic (relaxeaza, scade tensiunea arteriala) si imbunatateste fluxul sanguin (previne formarea cheagurilor). Are de asemenea efect antioxidant.

Vitamina C, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic, atat de necesara vietii, este un nutrient solubil in apa. Puternic antioxidant, vitamina C este implicata in productia de glucocorticosteroizi si de anumiti neurotransmitatori, dar si in metabolismul acidului folic, al colagenului, al glucozei si al anumitor aminoacizi, in neutralizarea radicalilor liberi si a nitrozaminelor, in reactii imunologice care faciliteaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv.

Damnacantalul ajuta diviziunea celulara (previne degenerarea), inhiba diviziunea celulelor modificate genetic, stimuleaza sistemul imunitar prin reglarea activitatii limfocitelor T si B, – reglarea activitatii macrofagelor si celulelor limfocitare.

Potasiul care se regaseste in compozitia fructului noni este un mineral esential pentru buna functionare a sistemului cardiovascular, sistemului hormonal, sistemului nervos si muscular. Potasiul ajuta la reglarea echilibrului apei in organism, normalizeaza ritmul cardiac si trebuie suplimentat in cazul administrarii de diuretice, laxative sau in cazul eforturilor prelungite.

207,90 leiCitește mai mult

Doina Lehaci a invins cancerul si doctorul Sorin Hincu DOVEZI INCONTESTABILE – CU ZEOLIT

Daca ti-a fost de folos articolul ajuta-ti prietenii dragi sa afle. Apasa butonul  SHARE 🙂

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal