[google-translator]

Pandantiv turmalina neagra si Radiatii electromagnetice – cel mai bun cristal impotriva lor

Pandantiv turmalina

După cum știm cu toții radiatiile electromagnetice sunt dăunătoare corpului nostru. Trebuie să ne protejam pentru a rămâne în siguranță, deci cântăresc două opțiuni care sunt: turmalina neagră și pandantiv din lava magnetica.

Iată câteva beneficii enumerate pentru ambele, pentru a ne ajuta să alegem o opțiune mai bună pentru protecția noastra si a celor dragi noua.

Există diferite pietre utilizate pentru protecție, una dintre ele este Turmalina Neagra. Această bijuterie a fost venerată de vindecătorii de piatră anteriori pentru capacitatea sa de a proteja persoanele de radiatii electromagnetice distructive (EMF) .

Este esential sa intelegem ca piatra in sine nu va obstrucționa cu adevarat radiatiile electromagnetice emise de gadget-urilor electrice, insa este bine cunoscut faptul ca imbunatateste propriul camp electric al corpului uman – impiedicand imbolnavirea organelor din corp.

Pe de altă parte, acest pandantiv din turmalina neagra oscileaza intr-o energie scalara quantum (quantum scalar energy), învață informații specifice despre campul energetic propriu si ajuta la echilibrarea lui atunci cand stati intr-un mediu poluat electromagnetic.

pandantiv-turmalina-neagra-radiatii-electromagnetice-ecran-antiradiatie

Pandantiv turmalina neagra – radiatii electromagnetice

Pandantiv turmalina – ecran antiradiatie pentru telefonul mobil, laptop, wifi

Energie scalară
Oferă un scut fantastic împotriva toxinelor ecologice, a căldurii electromagnetice și a radiațiilor legate de telefoanele mobile, PC-urile și alte echipamente electronice. Este o piatră specială pentru medii poluate electromagnetic și lucrătorii de telefonie.

Pandantivul din turmalină canalizează o vitalitate electrică puternică, potrivită pentru ridicarea deasupra legilor fizice și pentru crearea unei reparații remarcabile a campului electric uman.

Măștile goale din turmalină ar putea fi așezate la genunchi sau picioare pentru a direcționa energiile negative din corp. Ele pot fi utilizate, de asemenea, pentru a direcționa energiile de la coroană și corpul eteric la chakra de bază, reajustând meridianele corpului fizic și oferind o ajustare ideală în corpul eteric.

Telefoane mobile, computere, gadget-uri Bluetooth, televizoare, microunde și toate lucrurile „electrice” care nu provin din frecvențele de descărcare a naturii sunt daunatoare. Acestea ne-au deranjat câmpurile aurice, chakrele noastre și produc boli fizice, inclusiv neliniște, deznădăjduire, epuizare, durerile de cap.

Pandantiv turmalina – generator de Ioni Negativi

Pandantivul din turmalina neagra este un produs natural obţinut din cenuşă vulcanică care conţine peste 70 de minerale naturale dintre care enumerăm Turmalina şi Monazitul.

Aceste două minerale se află din abundenţă in cenuşa vulcanica din care este facut acest pandantiv, ea fiind scoasă la suprafaţă din inima pamântului în momentul erupţiei vulcanice.

Se cunoaşte faptul că Monazitul are în componenţa sa urme de Thoriu. Datorită prezenţei Thoriului, pandantivul devine uşor radioactiv (Thoriul nu este fuzionabil cum este Uraniul), generând cantitaţi semnificative de Ioni Negativi.

Ionii Negativi ajută la ridicarea nivelului electrolitic celular rezultând o mai bună oxigenare şi metabolizare la nivel celular care va fi simţită printr-o creştere a energiei corporale şi a bunei dispoziţii.

În momentul când metabolizarea se accelerează, creşte automat şi invers proporţional procesul de eliminare a toxinelor din interiorul celulelor si tesuturilor adipoase.
Ionii Negativi generaţi de Pandantivul Scalar activează şi accelerează in proporţie de 100% toate funcţiile organismului care iniţial au fost incetinite de prezenţa toxinelor in organism, regenerând şi vitalizând corpul uman, alungă starile depresive şi oboseala, creşte imunitatea, îmbunătaţeşte circulaţia sangvină, creşte puterea de concentrare, imbunătăţeşte vederea şi auzul, creşte libidoul.

Pandantiv turmalina – Îndepărtați energia negativă

Fiecare piatră este injectată cu o evoluție a undelor scalare înalte, care intensifică proprietățile și frecvențele recuperatoare obișnuite ale fiecărei pietre, în timp ce distrug frecvențele electromagnetice inferioare produse de gadget-uri electronice.

Doar stabilirea așteptărilor dvs. în pandantiv turmalina, pentru a vă proteja suplimentar, amplifică energia acestor pietre recuperatoare.

În timp ce setați scutul, piatra și frecvențele calmează câmpurile energetice de radiatie electromagnetica, ajustându-le într-un design paralel, care îi acordă să treacă prin celule fără să aducă daune comunicării celulare.

Poți purta pandantivul sau poti pune piatra de turmalina în buzunar, între tine și gadget-urile electronice pe care petreci o mare parte a timpul zilnic.

Piatra de turmalina neagra si pandantivul din turmalina neagra, extrase din lava vulcanica magnetica, sunt protectori foarte puternici. Ambele ridică vibrațiile noastre și ne păstrează aura curată de energii negative care ne pot ajuta să avem o sănătate mai bună.

Nu sunt scumpe și nu sunt greu de manevrat, pot fi ușor purtate și cumpărate de pe un site web online și pot fi utilizate în timpul meditației și sesiunilor de curățare a energiei.

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal