7 trucuri PENTRU SLABIT sanatos cu SUC Aloe Ferox 100% BIO concentrat

Aloe Ferox 100% BIO concentrat – PENTRU SLABIT sanatos

Diferenta intre Aloe Ferox si aloe vera este urmatoarea: Aloe vera este un produs de cultura in comparatie cu Aloe Ferox care creste intr-un mediu salbatic, natural. Este de 3 ori mai puternica decat aloe vera. Nu intra in discutie sa mai comparam acest suc natural cu capsulele. Stim foarte bine ca absortia lichidului in organism se face in proportie de aproximativ 90% fata de 50%, cazul capsulelor.

Aloe ferox are proprietati antioxidante. Lucreaza si actioneaza foarte bine asupra tractului digestiv, contine enzime digestive de care stomacul are nevoie. Stomacul mereu este sarac in enzime digestive datorita porcariilor pe care le mancam. Nu mai vorbim de proprietatile de detoxifiere impreuna cu zeolitul.

Pentru slabit, pentru persoanele care doresc sa mai piarda din kilograme, este ideal in combinatie cu cafeaua verde (Green Coffee Slim) si zeolitul.

Aloe ferox actioneaza ca un pansament. Amelioreaza orice leziune a organelor interne, mucoasa intestinala. Mai contine si foarte multa vitamina C si aminoacizi esentiali.

Terapeut Loredana D.

Adauga in cos ALOE FEROX

195,00 lei 150,00 lei Adaugă în coș

Adauga in cos ZEOLIT (cel mai bun detoxifiant)

137,00 lei 106,00 lei Adaugă în coș

7 Trucuri pentru un slabit sanatos

1. Nu te aştepta ca planta să facă toată treaba în locul tău. Pentru rezultate optime, ai nevoie şi de o dietă săracă în zahăr şi lipide – alimentele organice sunt o idee bună, pentru că limitează acumularea toxinelor în organism. Nu în ultimul rând, nu trebuie să neglijezi nici mişcarea regulată; un program de fitness sau aerobic este alegerea cea mai nimerită.

aloe-ferox-slabit-cura-dieta-suc

2. Cel mai simplu mod de a nu te certa cu cântarul este să mesteci cât mai mult mâncarea, pentru că aşa vei consuma mai puţine calorii. Cu toţii ştim că mâncatul haotic, la repezeală şi în exces duce la obezitate. Un nou studiu a scos la iveală că, mestecând fiecare înghiţitură de 40 de ori, mâncăm cu 12% mai puţin. Experţii sunt de părere că mestecatul prelungit previne supraalimentarea, deoarece acordă creierului mai mult timp pentru a primi semnalul că stomacul este plin. Se crede, de asemenea, că mâncatul pe îndelete scade nivelul de grelină – „hormonul foamei”, care circulă în sistemul digestiv –, contribuind astfel la ameliorarea problemelor de greutate.

Cum cavitatea bucală este primul segment al sistemului digestiv, mestecatul dă tonul metabolizării eficiente a alimentelor, spun nutriţioniştii. De altfel, stomacului îi trebuie în jur de 20 de minute pentru a înregistra că s-a instalat senzaţia de saţietate; prin urmare, mâncând încet ne oferim răgazul de a constata că ne-am săturat şi că nu mai avem nevoie de o porţie în plus.

3. Mâncatul în faţa televizorului sau la calculator este cel mai rău lucru pe care îl poţi face pentru silueta ta. Atunci când faci şi alte activităţi la masă (lucrezi, asculţi muzică, te joci la calculator, stai de vorbă la telefon sau te uiţi la un film), nu mai eşti atent la cât mănânci sau la alegerea alimentelor, nu asimilezi corect procesul de hrănire şi starea de saţietate se instalează mai greu. Poate că nu ştiai asta, dar există o comunicare psihologică între creier şi sistemul digestiv atunci când ne hrănim, iar pregătitul mâncării, mirosul ingredientelor şi statul la masă fac parte din acest tip de comunicare, ne învaţă nutriţioniştii.

În consecinţă, când creierul primeşte în sfârşit semnalul că stomacul este plin, tu deja te-ai întins după a doua sau chiar a treia porţie, fără să ai cu adevărat nevoie de ele.

4. Nu mânca seara după ora 20. Cum mâncarea are rol de „combustibil” pentru organism, avem nevoie de hrană în perioada din zi când suntem activi şi consumăm multă energie, şi nicidecum în intervalul de repaos, când corpul îşi încetineşte funcţiile şi se pregăteşte pentru odihnă. Prin urmare, evită cinele copioase şi nu încerca să trişezi delectându-te seara cu o gustare plină de calorii, precum îngheţata sau chipsurile – pot conţine până la un sfert din necesarul caloric pentru întreaga zi! Cel mai simplu este să-ţi impui o oră după care să nu mai mănânci deloc, ca de pildă ora 8, şi să înlocuieşti gustările dulci cu un ceai aromat. Dacă, dimpotrivă, eşti activă seara şi te culci spre dimineaţă, poţi mânca mai târziu, însă cu condiţia ca ultima masă să fie cu 4 ore înainte de culcare.

5. Taie totul în bucăţi mici. Potrivit unui studiu recent, poţi renunţa la 20% din caloriile unei mese dacă tai alimentele în bucăţi sau felii mici. De altfel, o astfel de porţie este cu 27% mai mare decât dacă ai lăsa îngredientele întregi, ceea ce înseamnă că vei pune mai puţin în farfurie şi te vei simţi sătulă mai repede. Iată o modalitate excelentă de a controla mărimea porţiilor şi de a mânca, de fapt, mai puţin. În plus, aşa vei avea mai mult timp pentru mestecat şi pentru a te gândi la ceea ce mănânci, iar sistemul digestiv va funcţiona la parametri optimi, asimilând mai mulţi nutrienţi.

6. Ai grijă ce bei la masă. Atunci când bei la masă, ceea ce bei este foarte important. Asta pentru că lichidul îngreunează digestia şi diluează acizii stomacali, iar nutrienţii nu mai sunt la fel de bine absorbiţi de organism. Rezultatul este apariţia disconfortului digestiv, ce se manifestă prin simptome neplăcute, ca balonările şi acumularea de gaze în stomac. De aceea este indicat să te hidratezi cu 15 minute înainte de masă (bea doar apă filtrată!), iar dacă ţi se face totuşi sete în timp ce mănânci ia doar câteva înghiţituri de apă. Ca să te convingem cu adevărat, îţi vom spune că un pahar de apă înainte de masă scade şi pofta de mâncare.

7. In loc de dulciuri mananca miere cu scortisoara. Scortisoara este un condiment ce poate fi asemanat unui inducitor natural, o lingura continand aprox. 64 de calorii si 17 g de  carbohidrati, foarte putin in comparatie cu zaharul sau alti indulcitori. Mierea, pe de alta parte, este bogata in carbohidrati simpli si este recomandata ocazional si diabeticilor, pentru pastrarea unui nivel echilibrat de glucoza in sange.

Mierea contine antioxidanti si enzime care au diferite beneficii pentru organism, iar scortisoara accelereaza metabolismul prin scaderea nivelului de colesterol,  aceasta fiind bogata in mangan, fier, calciu si fibre,  folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea diabetului, indigestiei si balonarii. In plus, ajuta la prevenirea formarii celulelor canceroase si a bacteriilor.

Citeste si: Obiceiuri culinare ruinătoare pentru sănătate – Dr. Călin Mărginean

BONUS

“6 OBICEIURI CULINARE DĂUNĂTOARE SĂNĂTĂȚII” – Dr. Călin Mărginean

Iti ofer gratuit un E-BOOK în valore de 57 de lei. Ca sa il descarci, apasa pe unul din butoanele de share de mai jos si primesti acces imediat la CADOU.

Adauga in cos ALOE FEROX

195,00 lei 150,00 lei Adaugă în coș

Adauga in cos ZEOLIT (cel mai bun detoxifiant)

137,00 lei 106,00 lei Adaugă în coș

Adauga in cos Green Coffee Slim

101,00 lei 78,00 lei Adaugă în coș

Share daca ti-a placut!

Povestete-ne mai jos experienta ta cu ALOE FEROX.

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)