[google-translator]

ZEOLIT Tratament impotriva cancerului

ZEOLIT Tratament impotriva cancerului

Concentratia per capsula este de 510 mg, zeolit micronizat pur (crinoptilolit). Cel mai concentrat de pe PIATA din Romania.

247,50 leiCitește mai mult

Comanda acum la 0765030108, 0720025258.

Zeolitul sau „piatra care fierbe”, este un mineral, la fel ca şi sarea de bucătărie, format din aluminosilicaţi naturali hidrataţi de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.

Are structura reticulară, având capacitatea de a pierde şi a caştiga reversibil apa într-o proporţie uimitoare, de până la 15%,  de a-şi schimba  cationii constituenţi,  fapt ce îi conferă capacităţi excepţionale de absorbţie, desorbţie şi schimb  ionic.

Aceste proprietăţi pot fi folosite pentru  eliminarea metalelor grele din organism şi a toxinelor in general, reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infecţii virale sau bacteriene şi cancer.
Zeoliţii sunt un grup de minerale cu structură cubică în formă de fagure, fiind minerale rare încărcate negativ, proptietate unică în regnul mineral.

PRET ZEOLIT

ZEOLIT tratament impotriva cancerului

Zeolitul are o structură microporoasă compusă din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi şi neutraliza radicalii liberi, favorizează eliminarea toxinelor din organism, îmbunătăţeşte starea energetic la nivel celular ( în urma transferului de electroni zeolit – radicali liberi ) şi normalizează sarcina electrostatică a membrane celulare.

Efectul structurii şi încărcării magnetice este că zeolitul atrage metalele grele şi toxinele şi le capturează pur şi simplu. Toxinele intră şi nu mai pot ieşi. Apoi zeolitul le poartă  în siguranţă şi inofensiv în afara corpului prin tranzitul intestinal.

Mineralul are acţiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are acţiune pozitivă asupra dezvoltării şi activării limfocitelor şi stimulează sistemul imunitar al organismului.

Zeolitul nu are efecte toxice sau reacţii adverse. Este un detoxifiant, antiviral,  antioxidant şi imunomodulator foarte eficient.

Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ. Radicalii liberi, care sunt în cea mai mare masură responsabili pentru stresul oxidativ şi cauza a peste 200 de maladii, se formează în cantităţi mai mari   din   cauza   influenţei   mediului   ( poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide ),   radiaţiilor   ultraviolete, alimentaţiei cu un conţinut ridicat de grăsimi, tutunului şi  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activităţi  fizice deficitare.

Particulele de sodiu, calciu, magneziu şi potasiu sunt eliberate din pudra de zeolit în fluxul sangvin pentru a alimenta corpul şi particulele negative intrate în exces în corp, apoi încercuiesc membranele celulare şi ajută la protejarea lor printr-un constant atac asupra radicalilor liberi. Metodele unice ale zeolitului completează suplimentele nutriţionale existente fără redundanţă.

Zeolitul este un antioxidant unic. Antioxidanţii tradiţionali absorb radicalii liberi faţă de zeolit care  prinde în capcană radicalii liberi în structura sa şi îi dezactivează, apoi eliminându-i pe cale naturală. Asadar este un complementar antioxidanţilor adiţionali.

Zeolitul prinde în capcană şi anulează nitrozaminele în tractul digestiv. Nitrozaminele sunt agenţii cauzatori de cancer găsiţi în cărnurile procesate.

Doina Lehaci a invins cancerul si doctorul Sorin Hincu DOVEZI INCONTESTABILE – CU ZEOLIT

Zeolitul natural este singura substanţă existentă încărcată cu  particule negative din natura care interacţionează în mod direct cu celulele afectate şi absoarbe şi neutralizează radicalii liberi  şi toxinele. Zeoliţii sunt încărcaţi negativ  permiţând schimbul cu particule încărcate pozitiv din elementele înconjurătoare, fără să-şi piardă structura.

Asadar cristalele de zeolit actionează ca nişte mini-bureţi absorbând radicalii liberi, particulele cancerigene şi virale, amoniacul ( ce generează ureea, cea care dă atâta bătaie de cap persoanelor cu afecţiuni renale şi mai ales celor ce suferă de gută ).

Mecanismul de acţionare al zeolitului împotriva celulelor canceroase este unic, spre deosebire de oricare altă substanţă studiată. Teoretic, acesta are rara capacitate de a atrage cantităţi enorme de toxine încarcate pozitiv, indirect neutralizând efectul care cauzeaza cancerul. În timpul procesului, zeolitul dezvoltă o usoara încarcare pozitivă.

Apoi ele sunt atrase şi trase direct către membrana încărcată negativ a celulelor canceroase. Cand zeolitul se mişcă în interiorul celulelor canceroase este activată gena celulei de tip P21. Aceasta genă acţionează ca o suprimare a tumorii prin abilitatea ei de a controla ciclul de dezvoltare a celulei canceroase. Activarea genei P21 se pare ca stopează cresterea tumorii inlăturând direct cauzele creşterii.

În   cazul   persoanelor   sănătoase,   este   recomandat  în   scopul   protejării   sănătăţii:   eliminarea   toxinelor,  îndepărtarea stresului oxidativ, scăderea gradului de îmbătrânire a celulelor şi ţesuturilor.

Cazul cel mai recent în care zeolitul şi-a arătat utilitatea este cel al catastrofei nucleare de la Fukushima, în Japonia, unde tone de zeolit industrial au fost aruncate peste reactoarele distruse, pentru absorbţia radiaţiilor emise de rămăşiţele acestora.

Cel mai cunoscut caz este însă cel al ruşilor, care la Cernobâl au scos din rezervele stratetige zeolit şi l-au administrat populaţiei pentru a ţine sub control efectele exploziei de la centrala atomic. Acestea sunt cazurile cele mai cunoscute şi dramatice, însă zeolitul ne poate ajuta în îmbunătăţirea calităţii traiului şi tratării cu deosebit success a multor afecţiuni altfel incurabile.

Ceea ce putem spune este că zeolitul are efect de chelatare în indepartarea metalelor grele, pesticidelor, ierbicidelor precum şi a altor toxine încărcate pozitiv din sistem. Metalele grele ca mercurul, plumbul, cadmiul, arseniul sunt extrem de toxice pentru organism şi din nefericire ele se pot găsi oriunde în societatea noastră.

Metalele grele, pesticidele ierbicidele părăsesc definitiv organismul ele nefiind depozitate niciunde în organism. Un procent de 40% din zeoliţi prind metalele grele din tractul gastrointestinal şi 60% prind toxinele din circulaţia sangvină şi la nivel celular.

247,50 leiCitește mai mult

Daca ti-a fost de folos articolul ajuta-ti prietenii dragi sa afle. Apasa butonul  SHARE 🙂

ZEOLIT TRATAMENT impotriva cancerului

Program de detoxifiere a organismului. Zeolit, Aloe ferox, Cafea verde

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal