[google-translator]

Inregistrare Blue Diamond

In doi pasi si aproximativ 10 minute puteti beneficia de discountul de 23%. Daca doriti asistenta sunati la 0765030108, 0720025258 sau trimiteti un email la adresa contact@produsebiomag.ro.

Produsebiomag.ro este partenerul de distributie al BLUE DIAMOND. Pentru a beneficia de discountul de 23% la toate produsele de pe site-ul produsebiomag.ro si bluediamond.ro trebuie sa va inregistrati. Pentru completarea formularul de inregistrare trebuie sa apasati aici si uramati pasii descrisi mai jos.

PASUL 1

Dupa ce ati dat click pe „apasati aici” se va deschide o alta pagina, ca in poza de mai jos, unde veti vedea site-ul unic importator in Romania al GRAVIOLA JUICE si a altor produse bio unice pe piata romaneasca.

produsebiomag ro inregistrare blue diamond produse bio cod

Produsebiomag.ro – Inregistrare

Primul dreptunghi cu rosu confirma ca va aflati pe site-ul Blue Diamond si ca va inregistrati cu codul de partener al Produsebiomag.ro – 1000084 .

Pentru a trece la al 2-lea pas trebuie sa dati click pe „Inregistrare”. In poza de mai sus, zona de inregistrare este semnalizata cu ajutorul celui de al 2-lea dreptunghi rosu.

PASUL 2

 Ati ajuns la 2-lea pas, felicitari! Pentru ca ati apasat „Inregistrare” s-a  deschis o noua fereastra, ca in poza de mai jos. Aici trebuie sa completati formularul cu datele dumneavoastra. Va rugam sa acordati atentie in momentul completarii datelor. Primele campuri Nume, Prenume, Telefon, Email – ne vor ajuta sa va oferim suportul necesar si o comunicare sporita in momentul livrarii coletului. Urmatoarele campuri CNP, Seria si numar CI, sunt pentru a emite factura. Ultimele campuri sunt pentru a sti unde trebuie sa livram produsele.

produsebiomag ro inregistrare blue diamond produse bio

Produsebiomag.ro – Inregistrare

In a doua pagina revedem codul de partener al produsebiomag.ro si alte doua dreptunghiuri rosii, explicate in randurile urmatoare.

Cont privilegiat : Inseamna ca puteti comanda imediat dupa inregistrare produse cu discount de 23%. O puteti face din biroul virtual tocmai creat la inregistrare. Puteti solicita aistenta la numerele de telefon 0765030108, 0720025258.

Cont privat : Inseamna ca numele dumneavoastra nu va fi vizibil.

Acum, veti primi pe adresa de email pe care ati completat-o  un user si o parola. Aceleasi informatii, cu userul si parola, le veti primi si la numarul de telefon completat in formular. Din momentul de fata puteti sa va „LOGATI/AUTENTIFICATI” pe site-ul BLUE DIAMOND pentru a putea face cumparaturile cu discount de 23%. FELICITARI!

Va multumim si spor la cumparaturi!

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal