[google-translator]

Oportunitate de afacere Blue Diamond. Alatura-te echipei!

Ce am de facut?

Începe-ți propria afacere la domiciliu începând de AZI!

Ai la dispoziție cel mai bun sistem de recompensare parteneri din Romania, produse de calitate superioară, asistență și suport de la debut până la cele mai înalte nivele de performanță și un mediu entuziast și performant de care te vei bucura din plin. Mai mult, ai ocazia ca prin activitatea ta să ai un impact pozitiv în viețile celor din jurul tău!

Dacă nu cunoști personal un coordonator, te vom conecta cu cineva aproape de zona în care locuiești pentru a te asista eficient încă de la primii pași în oportunitatea Blue Diamond. Vei primi acces instantaneu la produsele noastre excelente beneficiind, în calitate de Partener de prețuri reduse, materiale de instruire, plan de afacere și grilă de comisioane.

Sau poti sa te inregistrezi aici pentru a incepe aceasta afacere si poti beneficia de discountul de 23% la toate produsele.

Dacă iți dorești o afacere proprie cu produse calitative, dar iti lipsesc banii pentru: o investiție initială, spațiu de depozitare și taxe de instruire profesională: AI NEVOIE DE NOI!

Dacă iți dorești achiziționare inteligentă de produse calitative pentru consum, mai mulți bani, performanță sau toate acestea la un loc:
AVEM NEVOIE DE TINE!

Devenind Partener, începi să scrii cu noi minunata poveste a generației BLUE DIAMOND!
Incepe ACUM! Ia legatura cu un partener la adresa contact@produsebiomag.ro sau la numarul de telefon 0765030108, pentru a te ajuta sa te inscrii. Odata devenit partener poti beneficia de discounturi pana la 23% la toate produsele.

Oportunitate Blue Diamond

Oportunitate Blue Diamond

De ce BLUE DIAMOND?

1. Pentru că ai nevoie deopotrivă atât de CREȘTERE cât și de STABILITATE financiară. Un avantaj cheie este că te poti bucura de mai multe căi de a câștiga bani.
  • din discountul produselor pe care, ca și Consumator ți le poți comanda din confortul casei tale, evitând trafic, cozi, aglomerație, timp pierdut și riscul cumpărăturilor peste necesarul propus de acasă, la care ai fi expus dacă ți-ai cumpăra produse similare din magazin economisind și pe această cale o altă sumă pe care o poți adăuga la discount.
    Rezultatul? Caștigi bani, economisești timp și consumi produse de calitate superioară.
  • din comenzi generate de recomandarea produselor către clienți în calitate de Reprezentant de Brand. Dacă în cazul consumului propriu beneficiezi de discountul cu care poți achiziționa produsele, în cazul recomandării și vânzării directe a acestora câștigi atât din discount înmulțit cu volumul recomandărilor cât și din promoțiile produsler puse de companie la dispoziția ta, pentru a stimula consumul de produse calitative concomitent cu creșterea câștigurilor.
  • din construcția unui plan de carieră alături de sponsorul/îndrumătorul tău, din făurirea inteligentă a unei echipe de parteneri (consumatori și/sau vânzători), împreună cu care să atingi nivele performante recompensate după grila de bonusare publicată, devenind Leader Blue Diamond.
  • din bonusuri de calificare, acordate conform termenilor și condițiilor agreate în contract, la atingerea anumitor nivele de performanță.
  • din profit sharing, în momentul în care ai minim 5 nivele de calificare identice, la cel mai înalt nivel de calificare, plus calificări de nivel mai înalt, împarți împreună cu cei care îndeplinesc aceleași condiții ca tine o sumă ce reprezintă 4% din totalul vânzării lunare.
2. Pentru că vrei să alegi grila de bonusare care te PLĂTEȘTE CEL MAI BINE.
3. Pentru că ai toate avantajele unui business propriu, tip franchisa dar ai și tot suportul unei companii sub care să activezi.
4. Pentru că vrei ca produsele calitative pe care le recomanzi să fie îndrăgite de toate categoriile de clienți.
5. Pentru că în timp ce-ți construiești drumul cel mai rapid către independența financiară, construiești și independența finaciară a echipei tale, și a fiecărei persoane în parte care te-a urmat pe tine sau pe un coechipier de-al tău, fiind și un bun exemplu pentru membrii comunității, care urmează mai repede un exemplu de succes decât o poveste despre o oportunitate.
6.Pentru că șansele tale de a face performanța AICI, pe un drum simplu, concret, pavat de experiențele și cunoștințele predecesorilor, usor și ferit de riscuri sunt mai mari decât în orice altă încercare de a întreprinde ceva pe cont propriu!
7.Pentru că nu ai ce să pierzi, neavând nevoie de investiții. Poți doar să încerci una sau mai multe din posibilitățile de colaborare, urmând să decizi ce ți se potrivește!

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal