[google-translator]

Planuri tarifare pentru găzduirea britanică de la Alexhost / toamna 2022

Alexhost SRL este un furnizor de hosting din Moldova care furnizeaza servicii de gazduire din 2008. Pe site puteti comanda orice serviciu pentru resursa dumneavoastra: gazduire virtuala, VPS, server dedicat, nume de domeniu sau certificat SSL.

Alexhost oferă mai multe direcții atunci când alegeți o găzduire:

Gazduirea LiteSpeed are trei tarife:

https://alexhost.com/ro/litespeed/

Principalele diferențe sunt standard: după numărul de site-uri și resurse. Toate serverele folosesc unități SSD și panoul de control cPanel. Un program de instalare automată CMS gratuit și un generator de site-uri web sunt disponibile în panoul de control. Locațiile centrelor de date: Moldova, Țările de Jos, Marea Britanie. Backup-ul este automat și rulează în fiecare noapte. Copiile se păstrează timp de 30 de zile. De asemenea, Alexhost vă va ajuta să vă transferați gratuit site-ul de la alt furnizor.

Gazduire virtuala partajata

https://alexhost.com/ro/shared-hosting/

Acest tip de găzduire este perfect pentru site-uri cu încărcare redusă și magazine mici, deoarece serverele folosesc hardware puternic: procesoare de înaltă frecvență și noi discuri NVME super-rapide. Un alt panou de control este, de asemenea, disponibil pentru a alege.

Gazduirea WordPress este reprezentata de 2 planuri tarifare:

https://alexhost.com/ro/wordpress/
https://alexhost.com/shared-hosting/cms/wordpress/

Diferența dintre această linie și altele este utilizarea serverului web LiteSpeed pe servere, care, la rândul său, are un efect pozitiv asupra stocării în cache a informațiilor și asupra vitezei de încărcare a site-ului.

Serverele VPS au următoarele tarife

https://alexhost.com/ro/vps-hosting/

Unmanaged VPS

[VIP] Managed VPS

Puteți alege orice server VPS în funcție de cerințele dvs. Există servere VPS administrate și altele neadministrate. Toate serverele VPS vin cu suport 24/7.

Servere dedicate

https://alexhost.com/ro/dedicated-servers/

În această linie, veți avea acces la panoul de control WHM / cPanel. Toate tarifele pentru serverele dedicate sunt disponibile la link-ul https://alexhost.com/ro/dedicated-servers/

Avantaje

  • o gamă largă de tarife;
  • backup frecvente;
  • diferite panouri de control comerciale din care să alegeți;
  • hardware nou puternic (unități CPU și NVMe).
Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal