[google-translator]

PROGRAM BUN VENIT!

    Fiecare partener nou are posibilitatea de a intra in Programul de Bun Venit. Programul are 3 nivele, intinse pe parcursul a 90 de zile. In cadrul acestui Program, fiecare partener va primi CADOU, vouchere de cumparaturi in valoare totala de 225 de lei.

program bun venit vauchere

    • NIVELUL 1: in primele 30 de zile de la inscriere, la o comanda de minim 150 de lei (platibili), partenerul primeste CADOU 1 Voucher in valoare de 50 lei. (pe care il poate utiliza incepand cu urmatoarea comanda)
    • NIVELUL 2: intre 31 si 60 de zile de la inscriere, la o comanda de minim 175 de lei (platibili), partenerul primeste CADOU 1 voucher in valoare de 75 de lei. (pe care il poate utiliza incepand cu urmatoarea comanda)
    • NIVELUL 3: intre 61 si 90 de zile de la inscriere, la o comanda de minim 200 de lei (platibili), partenerul primeste CADOU 1 Voucher in valoare de 100 lei. (pe care il poate utiliza incepand cu urmatoarea comanda)

Programul de bun venit este pentru partenerul Blue Diamond. Vezi produsele care intra in programul de bun venit aici.

Exemplu 1:

    • partenerul X plaseaza comanda de la Nivelul 1 si beneficieaza de voucherul in valoare de 50 de lei. Daca urmatoarea lui comanda este comanda de Nivelul 2 (adica peste 31 de zile), pentru a intra in posesia voucherului in valoare de 75 de lei, el va trebui sa plaseze o comanda in valoare de 225 de lei (175 platibili + 50 de lei voucherul castigat la nivelul 1)
No comments yet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Call Now Button