[google-translator]

28 oct-1 nov, suntem la TARGUL „Festival de spiritualitate si terapii complementare” – Unirea Shoping Center, etaj 2, Calarasi

In perioada 28 oct – 1 nov, suntem la TARGUL „Festival de spiritualitate si terapii complementare” – Unirea Shoping Center, etaj 2, Calarasi

banner-prima-pagina-sucuri-optim

Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!

Noi vom fi acolo si va asteptam. Vom oferi informatii pretioase oamenilor care „aleg sa fie sanatosi” .

Daca nu poti tu sa ajugi anunta un prieten, sau poti da un share la eveniment :), este mai jos un buton. Multumim!

Informartii despre TARG:

De câte ori v-aţi oprit din fuga rutinei zilnice pentru a vă îndrepta atenţia spre interior?
De câte ori v-aţi pus întrebarea: „Cine sunt?”

Din 28 octombrie, vă invităm la Unirea Shopping Center pentru a participa la un eveniment special, dedicat aprofundării cunoaşterii interioare, dezvoltării personale şi practicilor de terapii complementare – Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare, “A Noua Dimensiune”.

Aflat deja la a sasea ediţie, evenimentul se va derula în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie şi are ca scop atingerea câtorva laturi importante ale îmbunătăţirii vieţii şi dezvoltării noastre profunde:
evoluția spirituală, echilibrul energetic, curajul de a ne descoperi pe noi înşine dar şi tehnici şi exerciţii prin care putem evolua.
Toate acestea şi multe alte teme de interes: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică şi altele, vor fi dezbătute de invitaţi speciali în cadrul seminariilor şi workshop-urilor care vor fi susţinute pe toată perioada evenimentului.

Suntem pregătiți să vă oferim si produse care contribuie la menţinerea sănătatii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii:
siropuri şi uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint şi pietre semipreţioase. Toate acestea pot fi achiziţionate în cadrul celor 5 zile ale evenimentului.

De asemenea, pe toată durata festivalului veti putea achiziţiona cărţi de dezvoltare personală, spiritualitate şi ezoterism, psihologie, astrologie sau filosofie, de la standurile celui mai important târg de carte cu discount din România, KILIPIRIM, ce se va desfășura in aceeași perioadă. Va fi o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi, cu reduceri substanţiale, din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Vă aşteptăm cu drag în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, la Unirea Shopping Center, etajul 2, aripa Calarasi, zilnic între 10,00 – 21,30.

duminica

festival de spiritualitate terapii complementare

Cadou

Descarca gratuit ghidul de retete raw vegan !

Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ :)

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal