[google-translator]

Informații despre livrare

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curier rapid  intr-un interval de 24h – 48h lucratoare din momentul validari comenzii de catre un operator produseBIOmag,  in orice localitate din Romania.

Produsebiomag.ro colaboreaza cu mai multi producatori: Blue Diamond, INTRA Lifestyles, Tiens, Opv. Fiecare producator are o suma minima a costului pentru transportul gratuit.

Pentru a nu fi nevoie sa platiti fiecare colet (de la fiecare producator in parte), indiferent de cum combinati produsele de la producatori, avem costurile de livrare de mai jos:

Costuri de Livrare:

Suma de activare a transportului gratuit pentru fiecare producator:

a) Blue Diamond are transportul GRATUIT peste suma de 150 de lei/comandă. Sub  150 de lei costul de transport este 20.46 lei, oriunde in Tara.

La costul de trasport se adauga „COST COLETARE/PROTECTIA MEDIULUI – 5,98 lei”, doar la acest producator.

b) Opv si Freeways au transportul GRATUIT peste suma de 400 de lei/comandă. Sub  400 de lei costul de transport este de 19.99 lei, oriunde in Tara.

c) Tiens are transportul GRATUIT peste suma de 400 de lei/comandă. Sub  400 de lei costul de transport este de 18.00 lei, in orasele principale. In localitati mai mici se platesc KM aditionali.

d) INTRA Lifestyles are transportul GRATUIT.

Daca cosul are produse mixte, de la mai multi producatori, costul va fi calculat la totalul cosului. Nu se va cumula transportul de la fiecare producator.

Aceste informații sunt afisate transparent înainte de a plasa comanda.

Nu exista alte costuri ascunse. Inainte de a va trimite comanda, o colega din echipa noastra va confirma comanda impreuna cu dumneavoastra, pentru o transparenta desavarsita.

Observatie*: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni. Orice comanda care nu va fi confirmata telefonic nu va fi livrata !

Produsele sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat  FAN CURIER, GLS si Cargus (DHL).

One Response to “Informații despre livrare”

  1. Grigoriu VASILE februarie 28, 2021 at 10:11 Permalink

    Cum am acces la codul promotional

Lasă un răspuns

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal