[google-translator]

Termeni și condiții

Politica de Confidentialitate (GDPR – citeste mai mult…)

Solutionarea Online a Disputelor (citeste mai mult…)

Folosirea, prin aceasta intelegand vizitarea acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii ce vor fi detaliate mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor urmatoare.

 1. Politica de pret
  Preturile produselor sunt exprimate in RON si includ TVA.

2. Termeni si conditii de livrare

Produsebiomag.ro colaboreaza cu mai multi producatori (vezi meniul BRANDURI): Blue Diamond, Laminine, Finclub, Freeways, Tiens, Opv, etc. Fiecare producator are o suma minima a costului pentru transportul gratuit.

Pentru a nu fi nevoie sa platiti fiecare colet (de la fiecare producator in parte), indiferent de cum combinati produsele de la producatori, avem costurile de livrare de mai jos:

Costuri de Livrare:

Suma de activare a transportului gratuit pentru fiecare producator:

a) Blue Diamond are transportul GRATUIT peste suma de 150 de lei/comandă. Sub  150 de lei costul de transport este 20.46 lei, oriunde in Tara.

La costul de trasport se adauga „COST COLETARE/PROTECTIA MEDIULUI – 5,98 lei”, doar la acest producator.

b) Opv si Freeways au transportul GRATUIT peste suma de 400 de lei/comandă. Sub  400 de lei costul de transport este de 19.99 lei, oriunde in Tara.

c) Tiens are transportul GRATUIT peste suma de 400 de lei/comandă. Sub  400 de lei costul de transport este de 18.00 lei, in orasele principale. In localitati mai mici se platesc KM aditionali.

d) INTRA Lifestyles are transportul GRATUIT.

Daca cosul are produse mixte, de la mai multi producatori, costul va fi calculat la totalul cosului. Nu se va cumula transportul de la fiecare producator.

Aceste informații sunt afisate transparent înainte de a plasa comanda.

Nu exista alte costuri ascunse. Inainte de a va trimite comanda, o colega din echipa noastra va confirma comanda impreuna cu dumneavoastra, pentru o transparenta desavarsita.

 1. Modalitati de plata
  Plata ramburs. Plata se face la primirea coletului. Curierul va inmaneaza chitanta.
 2. Accesul/ vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

  ProduseBIOmag, in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.produsebiomag.ro, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunile Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, conform legilor din Romania, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

  ProduseBIOmag nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. ProduseBIOmag nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, ProduseBIOmag nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, ProduseBIOmag nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.produsebiomag.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

  ProduseBIOmag acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie ProduseBIOmag intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

  Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ProduseBIOmag. Datele si comenzile sunt procesate de SC Time TV SRL, CUI: 32214584, Cont: RO03BTRLRONCRT0226546401, Banca Transilvania, Nr reg. Com: J40/11117/2013

  Conditii de utilizare. Garantii

  Site-ul este furnizat de catre ProduseBIOmag asa cum este si atat cat este disponibil. ProduseBIOmag nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.produsebiomag.ro sunt fara virusi (mentionam ca ne preocupa in permanenta securitatea clientilor nostri) sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul avand in vedere amenintarea permanenta a hackerilor informationali, ProduseBIOmag fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. ProduseBIOmag nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site (desi preocuparea noastra este sa livram continut valoros in permanenta, eroarea umana poate sa apara. Asteptam sa ne semnalati daca descoperiti astfel de erori).

  Securitate

  Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

  Comunicari

  Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale ProduseBIOmag sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailing-uri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. ProduseBIOmag isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

  Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati ProduseBIOmag licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul produsebiomag.ro. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral ProduseBIOmag sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

  Drepturi de proprietate intelectuala

  ProduseBIOmag respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

  * semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
  * o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  * o indicare a locatiei pe site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  * adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
  * o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  * o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

  Disclaimer

  Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite in functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. ProduseBIOmag.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal