[google-translator]

Cadouri

1. Primul tip de CADOU

Cu cat stii mai multe informatii despre cum functioneaza corpul tau, cu atat vei fi mai sanatos. In comunitatea noastra BIO-SANATOASA vei gasi informatii de la lideri si traineri de top. Vorbim de nivel international. Ebook-ul pe care ti-l propun se numeste „4 PRINCIPII PENTRU VINDECAREA ORICĂREI AFECȚIUNI”! si este tradus din conferinta internationala a lui Anthony Robbins – “Get The Edge”

Anthony Robbins a schimbat viata a milioane de oameni. Programul lui nu se rezuma doar la cum sa ai un corp sanatos. “Get The Edge” este un program complet care abordeaza componenta financiara din viata noastra, relatiile cu cei dragi, afaceri etc. Nu sunt afiliat la Anthony Robbins, desi ar fi o onoare sa fiu, si nu am nimic de castigat din faptul ca il recomand. O fac pentru ca stiu cum poate schimba vietile oamenilor in bine. Am montat un film pentru cei care vor sa il asculte in limba engleza din timpul acestui seminar international. Link aici.

2. Al 2-lea tip de CADOU

Vine din partea partenerei noastre Andreea Mihalcea. Andreea ne propune solutii raw vegane pentru o viata sanatoasa: Aperitiv, Fel principal , Desert, Sucuri proaspete din fructe si legume. Pentru a avea acces la acest cadou trebuie sa va inscrieti la NEWSLETTER.

Cadou

undefinedDescarca gratuit ghidul de retete raw vegan !
Daca iti lipseste din bucatarie acest ghid, ai 90% sanse sa iti pierzi simtul gustativ 🙂

One Response to “Cadouri”

  1. Dan Ghimbășanu martie 30, 2022 at 16:40 Permalink

    Bună ziua. Nu pot descărca cartea de rețete.

Lasă un răspuns

Call Now Button Gulcan Mingir suspended for two years for doping, using steroid Turinabol steroids for muscle gain aurobindo pharma buys sandoz's us business in $900 million deal